Konferens & konferensanläggningar

Välkommen att konferera på Evedal. Vi erbjuder en toppmodern konferensanläggning med all teknik och utrustning som behövs. Vi har två stora konferenslokaler med plats för totalt 80 personer.

En konferens på Evedal blir inte bara effektiv och välarrangerad, om tidsschemat medger finns fantastiska möjligheter till avkoppling, promenader utmed stranden och om ni så vill något roligt event på sjön eller i våra stora parkområden – eller varför inte en matlagningskväll med våra kockar i köket. Självklart servar vi med vår vällagade mat: vi erbjuder allt från välkomstbrunch, förmiddagsfika, lunch, kaffe och middag, till vickning efter grillningen i sommarkvällen. Vi skräddarsyr konferenser helt efter era önskemål. Vi erbjuder också konferenspaket, hel- respektive halvdagar från 249 kr per person. Kontakta oss så berättar vi mer om vår populära konferensanläggning.

 

Vi har två konferenslokaler med plats för totalt 80 personer. Vi har moderna tillbehör som projektor samt trådlöst Internet.

 

Heldagskonferens med förmiddagsfika, lunch samt eftermiddagsfika

(Lokal, internetuppkoppling, mineralvatten, frukt och godis ingår) 299:- ex moms P/P

 

Halvdagskonferens med för- eller eftermiddagsfika samt lunch

(Lokal, internetuppkoppling, mineralvatten, frukt och godis ingår) 249:- ex moms P/P

För grupper under 12 personer tillkommer 1500:- ex moms för halvdagskonferens eller 2500:- ex moms för heldagskonferens.

Konferens tider:

Halvdag 8.00-12.00 eller 12.00-16.00

Heldag 8.00-16.00

Tider därutöver debiteras extra 300:-/påbörjad timme.

 

Enbart lokalhyra
Enbart Lokal 4 000,- exkl moms.
Lokal  1 600,- exkl moms. kaffe och fralla 52.- exkl moms/person

 

Närheten till Helgasjöns miljö ger möjligheten att njuta av konferensen i en avslappnad omgivning och möjligheten att beställa mat och dryck.