Bistromeny 2018

 

Sommarens bistromeny

Serveras från 15:00

 

Charkplanka med ett urval av charkuterier

Picklade grönsaker, aioli, grillat bröd och oliver.

125:-

 

200 g hängmörad ryggbiff med potatisfondant, tryffelbearnaise och en fräsch sommarsallad.

215:-

 

Husets burgare av högrev och bringa, serveras med brioche-bröd, variation på lök, saltgurka, sallad, chipotlemajonnäs, tomat och västerbottenost.

140:-

Med pommes och aioli 175:-

 

Grillad panini med pesto, serranoskinka, mozzarella och soltorkade tomater.

99:-

Med pommes och aioli 134:-

 

Halstrad gösfilé, serveras med dillslungad färskpotatis, smörsvängda primörer och gräddkokta kantareller.

195:-

 

Caesarsallad med grillade kycklingspett, krispigt bacon, hembakta krutonger och hyvlad parmesan, toppad med färska örter.

155:-

 

Ricotta och spenatfylld pasta, serveras med gräddkokt spenat, knaperstekt svamp och bakade tomater, toppad med färska örter.

145:-

 

Frasiga pommes med aioli

45:-