Bröllopsmeny

Förrätter

Sotad kammussla med forellrom, lågtempad äggula och variation
på purjolök, toppad med krasse och dill.

129:-

Sockersaltad gös med selleri, kantareller, rågbröd och hasselnötter.

119:-

Charkplanka med surdegsbröd, melon, picklade grönsaker och vispat smör.

125:-

Svamp och sparriscocktail med bakad kronärtskocka, variation på lök,
semitorkade cocktailtomater och tryffelkräm.

109:-

Laxterrin med färskost och gräslök, serveras med smörstekt råg,
sallad och örtskott efter säsong.

119:-

Hummersallad med bacon, parmesan och pinjenötter, sallad efter
säsong, toppad med färska örter.

198:-

 

Varmrätter

Halstrad fjällröding med smörbakad sparrispotatis, variation på
palsternacka, musselskum och färska örter.

289:-

Rödbetsrisotto med getost, variation på svamp, friterad
schalottenlök och rosmarin.

195:-

Oxfilé med vildpeppar, bakad fläsksida, variation på sparris,
krispig potatisconfit, rödvinssås och färska örter.

359:-

Ankbröst med picklade senapsfrön, potatisterrin, kryddsky och betor,
toppad med rostad blomkål och örter.

279:-

Confiterad torskrygg med rökt sidfläsk, serveras med mandelpotatispuré,
shi take och spenat, tryffelskum och örter.

269:-

Lammytterfilé med smörbakad palsternacka, rotselleripuré,
variation på kål och rödvinssås, färska örter.

289:-

 

Dessert

Gammaldags vaniljglass med salt smörkolakräm, bourbonkaramell
och choklad, kanderade popcorn och ätliga blommor.

125:-

Smultronbavaroise med mjölksorbet, passionsfruktcurd,
hallon och maräng.

109:-

Trio av minidessert

Jordgubbstartelett, Mjölkchokladpannacotta,

Vit chokladmousse med passionsfrukt.

99:-

Creme brûlée med morot & apelsinsorbet, glacerade
morötter och ingefärskaka, morotskaramell och oxalis.

119:-

Utvalda ostar från trakten med passande marmelader och tillbehör.

115:-

Vi skräddarsyr även menyer om ni har egna önskemål.
Kontakta oss för mer information.
Tel 0470- 630 03 eller info@evedalsvardshus.se