Bröllopsmeny

Förrätter

Bakad rotselleri med brynt smör, rödbetspuré och variation på lök, serveras med surdegspoppers och färska örter.

109:-

Smörstekt kammussla med rökt sidfläsk, grönärtspuré och tryffelskum, toppad med krasse och dill.

129:-

Eldad fröyalax, serveras med skaldjursceviche,purjolöksemulsion, forellrom och dillolja, briocheflarn och färska örter.

124:-

Löjrom, serveras med finhackad rödlök och vispad creme fraich och smörstekt brioche, toppad med citron och dill.

139:-

Whiskeygravad oxfilé med picklade betor och smörfräst kapris, toppad med pepparrotskräm och färska örter.

139:-

 

Varmrätter

Vegetarisk

Grillad hjärtsallad, serveras med croquette på västerbottenost och örter, brynt mandelsmör och variation på morötter, toppad med tryffel och färska örter.

210:-

Fisk

Bakad hälleflundra, serveras med variation på purjolök, picklade betor och blomkålspuré, toppad med tryffelskum och krasse.

315:-

Skaldjursfärserad rödtungafilé med brynt smörsås, potatiscroquette, ragu på kräfta och smörsvängda primörer, toppad med färska örter.

269:-

Pocherad torskrygg med kräftsås, serveras med mandelpotatispuré, smörsvängd sparris och räkor, toppad med färska örter och friterad schalottenlök.

249:-

Kött

Helstekt dovhjortsinnanlår med kryddsky, bakad fläsksida, potatisbakelse, knaperstekt svamp, lingon, sparris och örtblandning.

295:-

Rosastekt ankbröst med potatiskaka och sparris, serveras med misoemulsion, morellsky och rostad blomkål, toppad med färska örter.

269:-

Helstekt kalvfilé med madeirasås, svampragu samt potatispuré, tryffelsmör och variation på sparris, toppad med färska örter.

339:-

 

Dessert

Husets vaniljglass, serveras med hallonmaräng, jordgubbskräm

och mandelkaka, färska bär och citronmeliss

109:-

Citron och havtornssorbet, serveras med chokladkaka, apelsincurd, bourbonglacerad ananas och maräng

119:-

Vaniljpannacotta med champagnemarinerade jordgubbar, limessorbet och maräng.

99:-

Mjölkchokladbrûlée med salt kolaglass, serveras med chokladcrunch och saltrostad mandel.

119:-

Utvalda ostar från trakten med passande tillbehör.

115:-

Husets hemgjorda chokladtryffel

20:-/st

Detta är förslag, vi skräddarsyr de flesta bröllopsmenyerna ihop med brudparen.
Kontakta oss för mer information.
Tel 0470- 630 03 eller info@evedalsvardshus.se