Buffé

Alternativ 1 - 250:-/pers

Lättstekt tonfisk med blomkål och sesamfrön
Lufttorkad skinka och salami
Capresesallad med mozzarella, tomat och basilika
Pastasallad med paprika, pesto och oliver
Rostad fänkål med rödbeta och persilja
Apelsinmarinerade rofrukter med rosmarin och honung
Rostad vitlökscrème
Blandsallad, smör och bröd

 

Alternativ 2 - 295:-/pers

Marinerad kyckling på bädd av bönor
Paj på lagrad svensk hårdost och timjan
Lufttorkad skinka med hyvlad parmesan
Pastasallad med svensk pesto
Tomat och gurkasallad med fetaost
Kallrökt lax med pepparotscrème
Sallad på fänkål och ädelost
Smör och bröd

 

Alternativ 3 - 329:-/pers

Saltbakad småpotatis på örtbädd.
Matig sallad med blandade frön och ostar
Pepparrotsmarinerad havsabborre med apelsinbräserad kålrabbi
Helstekt ryggbiff med tryffeldoftande primörer
Endivesallad med getost från småland, päron och pinjenötter
Citrusmarinerad svamp med rödlöksmarmelad och knaperstekt pancetta
Mild citruscrème
Husets foccacia med smak av rosmarin och semitorkade tomater
Olivolja och smaksatt färskost

 

Alternativ 4 - 395:-/pers

Pa Amb tomat (rostad brödskiva med tomattopping)
Gambas al ajillo
Serranolindad sparris
Aioli
Confiterad röding med vitlök och citron
Köttbullar på fläskkött i tomatsås
Potatissallad med smak av sardeller, paprika och oliver
Tortilla med spenat
Grillad kronärtskocka med serrano och kapris
Halstrad tonfisk med escabeche och rostad paprika

 

Alternativ 5 - 319:-/pers

Lammkorv med blomkålspuré
Lågtempererad fläsksida med äppel och rödlök
Fänkål och koriander smaksatta laxkuber
Rostade rotfrukter med örter och vitlök
Sparrissallad med rädisor, purjolök och honungsvinaigrette
Coleslaw på spetskål och stjälkselleri
Blandsallad, smör och bröd

 

Priserna anges exklusive moms. Minsta antal 25 personer.