Buffé

Priserna anges exklusive moms. Minsta antal 25 personer.

Alternativ 1

250,-

Lättstekt tonfisk med blomkål och sesamfrön.
Lufttorkad skinka och salami.
Capresesallad med mozzarella, tomat och basilika.
Pastasallad med paprika, pesto och oliver.
Rostad fänkål med rödbeta och persilja.
Apelsinmarinerade rofrukter med rosmarin och honung.
Rostad vitlökscrème.
Blandsallad
Smör och bröd.

Alternativ 2

295,-

Marinerad kyckling på bädd av bönor.
Paj på lagrad svensk hårdost och timjan.
Lufttorkad skinka med hyvlad parmesan.
Pastasallad med svensk pesto.
Tomat och gurkasallad med fetaost.
Kallrökt lax med pepparotscrème.
Sallad på fänkål och ädelost.
Smör och bröd.

Alternativ 3

329,-

Saltbakad småpotatis på örtbädd.
Matig sallad med blandade frön och ostar.
Pepparrotsmarinerad havsabborre med apelsinbräserad kålrabbi.
Helstekt ryggbiff med tryffeldoftande primörer.
Endivesallad med getost från småland, päron och pinjenötter.
Citrusmarinerad svamp med rödlöksmarmelad och knaperstekt pancetta.
Mild citruscrème.
Husets foccacia med smak av rosmarin och semitorkade tomater.
Olivolja och smaksatt färskost.

Alternativ 4

395,-

Pa Amb tomat (rostad brödskiva med tomattopping).
Gambas al ajillo.
Serranolindad sparris.
Alioli.
Confiterad röding med vitlök och citron.
Köttbullar på fläskkött i tomatsås.
Potatissallad med smak av sardeller, paprika och oliver.
Tortilla med spenat.
Grillad kronärtskocka med serrano och kapris.
Halstrad tonfisk med escabeche och rostad paprika.

Alternativ 5

319,-

Lammkorv med blomkålspuré.
Lågtempererad fläsksida med äppel och rödlök.
Fänkål och koriander smaksatta laxkuber.
Rostade rotfrukter med örter och vitlök.
Sparrissallad med rädisor, purjolök och honungsvinaigrette.
Coleslaw på spetskål och stjälkselleri.
Blandsallad.
Smör och bröd.