Offertmeny 2018

Förrätter

Sotad kammussla med forellrom, lågtempad äggula och variation på purjolök, toppad med krasse och dill.

129:-

Svamp och sparriscocktail med bakad kronärtskocka, variation på lök, semitorkade cocktailtomater och tryffelkräm.

109:-

Charkplanka med surdegsbröd, melon, picklade grönsaker och vispat smör.

125:-

Frasig råraka med löjrom, serveras med finhackad rödlök och vispad creme fraich, toppad med citron och dill.

139:-

Variation på älg med brynt smör, lakrits, lingon och krasse, serveras med äggula och smörstekt brioche.

139:-

Varmrätter

Halstrad fjällröding med smörbakad sparrispotatis, variation på palsternacka, musselskum och färska örter.

289:-

Rödbetsrisotto med getost, variation på svamp, friterad schalottenlök och rosmarin.

195:-

Lammytterfilé med rotfrukter och svartrot, grönkål, rödbetor och madeirasås, serveras med potatispuré smaksatt med västerbottenost.

279:-

Hängmörad ryggbiff med smörbakad selleri, variation på sparris, serveras med rostad anyapotatis och balsamicosås, toppad med färska örter.

249:-

Desserter

Bourbonglass med salt smörkolakräm, bourbonkaramell och choklad, kanderade popcorn och ätliga blommor.

125:-

Mjölksorbet med variation på äpple, serveras med maräng, ingefära och hasselnötter.

109:-

Trio av minidesserter.

Jordgubbstartelett, Mjölkchokladpannacotta,

Vit chokladmousse med passionsfrukt.

99:-

Creme brûlée med morot & apelsinsorbet, glacerade morötter och ingefärskaka, morotskaramell och oxalis.

119:-

Utvalda ostar från trakten med passande marmelader och tillbehör.

115:-

 För beställning från denna meny gäller minsta beställning för 20 personer eller mat för minst 5000:-. Vissa rätter kan komma att justeras vad gäller innehåll pga tillgång och säsong.

Vi skräddarsyr även menyer efter era önskemål!