Offertmeny 2019

Förrätter

Smörstekt kammussla med rökt sidfläsk, grönärtspuré och tryffelskum,

toppad med krasse och dill.

129:-

Bakad rotselleri med brynt smör, rödbetspuré och variation på lök,
serveras med surdegspoppers och färska örter.

109:-

Charkplanka med surdegsbröd, melon, picklade grönsaker och vispat smör.

125:-

Chips av mandelpotatis serveras med löjrom, finhackad rödlök och vispad
creme fraiche, toppad med citron och dill.

139:-

Whiskeygravad oxfilé med picklade betor och smörfräst kapris,
toppad med pepparrot och färska örter.

139:-

 

Varmrätter

 

Vegetariskt

Grillad hjärtsallad, serveras med croquette på västerbottenost och örter, brynt mandelsmör
och variation på morötter, toppad med tryffel och färska örter.

210:-

 

Fisk

Bakad hälleflundra, serveras med variation på purjolök, picklade betor och blomkålspuré, toppad med tryffelskum och krasse.

315:-

Skaldjursfärserad rödtungafilé med brynt smörsås, potatiscroquette, ragu på kräfta och smörsvängda primörer, toppad med färska örter.

269:-

 

Kött

Helstekt dovhjortsinnanlår med kryddsky, bakad fläsksida, potatisbakelse, knaperstekt svamp, lingon, sparris och örtblandning.

295:-

Rosastekt ankbröst med potatiskaka och sparris, serveras med misoemulsion, morellsky och rostad blomkål, toppad med färska örter.

269:-

Hängmörad ryggbiff med madeirasås, svampragu samt potatispuré, tryffelsmör och confitterad plommontomat, toppad med färska örter.

259:-

 

Desserter

Gino med jordgubb, blåbär, banan och persika, toppad med rostad kokos och
hemgjord vaniljglass.

95:-

Citron och havtornssorbet, serveras med chokladkaka, apelsincurd, bourbonglacerad ananas och maräng

119:-

Vaniljpannacotta med champagnemarinerade jordgubbar, limessorbet och maräng.

99:-

Mjölkchokladbrûlée med salt kolaglass, serveras med chokladcrunch och saltrostad mandel.

119:-

Utvalda ostar från trakten med passande marmelader och tillbehör.

115:-

Husets hemgjorda chokladtryffel

20:-/st

 

För beställning från denna meny gäller minsta beställning för 20 personer eller mat för minst 5.000:-. Vissa rätter kan komma att justeras vad gäller innehåll pga tillgång och säsong. Vi skräddarsyr även menyer efter era önskemål!