Publicerad den

Ge brödet en given plats på bordet

Bröd har alltid haft en plats på bordet och det gäller även vid olika event. Det fina med bröd är att de är lika uppskattade hemma som ute i nöjeslivet. Det gäller bara att hitta rätt produkt för rätt tillfälle, och knäckebröd från Wasa är ett jättebra val. Med stor variation i utbud finns det alltid något som passar.

En klassiker med historia

En större klassiker än bröd från Wasa går inte att hitta och det finns anledningar till varför det är så uppskattat i alla sammanhang. Med en lång historia bakom sig är knäckebrödet både väletablerat och uppskattat. Sortimentet hos Wasa är brett och nyfiket med traditionella klassiker och moderna nyheter. Var det än dyker upp känns det igen för sin fina kvalité och uppskattade smak.

Knäckebröd är alltid rätt

Just knäckebröd kan ätas dygnet runt och i många sammanhang. Det gäller bara att hitta sin favorit eller erbjuda människor möjligheter att hitta sin. Oavsett vad du tycker om och i vilket sammanhang brödet plockas fram, så finns det alltid något nytt att testa. Dessutom finns det ingen risk att tröttna då det finns så många sorter att upptäcka. På restauranger serveras knäckebröd ofta som en starter eller ett tillbehör till maten. Vardagens favoriter återfinns lika ofta på köksbordet som i cafeterian och i skolan. Erbjud en påse Tasty Bites till soppan eller som tilltugg, då de är små och enkla att hantera med spännande smaker. I andra sammanhang passar det rustika sportknäcket bäst.

Packa ner knäcket för att vara beredd

Ibland behöver du själv ta med en smakbit när du ger dig ut och då är Wasas färdiga Sandwich ett bra alternativ då de med sin mjuka fyllning blir en komplett måltid. Dessutom finns det fyllningar som passar både till frukost och senare under dagen. Andra knäckebröd kan följa med i väskan en hel dag och ändå behålla sin krispighet. För många sorter behövs inget pålägg då smaken ofta är fint balanserad med kryddor och sälta. Surdeg och olika mjölsorter skapar dessutom helt naturligt sin egna karaktär till smaken.

Mättande och bra för kroppen

För dig som har celiaki, är laktosintolerant eller äter vegansk kost är det extra glädjande att det finns anpassade produkter. Glutenfritt knäckebröd från Wasa bakas på mjöl av ris med större andel fullkorn, vilket också bidrar med fibrer. Fullkorn och fibrer är viktiga för att skapa mättnadskänsla.