Publicerad den

Bowla tillsammans med kompisarna

Här på sidan kan du läsa om hur du anordnar ett event eller lära dig mer om restauranger och restaurangbranschen. Att gå på restaurang är ett exempel på ett sätt att umgås med sina kompisar. Men om ni vill göra något utöver det vanliga finns det många roliga saker ni kan göra. Till exempel gå och bowla.

Boka bowling

Om ni bor i Stockholm, eller planerar en weekendresa dit, kan ni boka bowling i Stockholm på La Botanica som finns i Mall of Scandinavia i Solna. Där får ni njuta av en fartfylld bowlingupplevelse i en miljö utöver det vanliga tillsammans med era vänner. På fredagar och lördagskvällar förvandlar de bowlinghallen till en discobowling, vilket förhöjer feststämningen ytterligare. Så är ni sugna på att göra något kul innan ni exempelvis ska gå ut så kan det vara kul med discobowling.

När du bokar bowling gäller priset per bana och ni spelar i 55 minuter. Priset ligger mellan 440 kr och 475 kr beroende på vilken tid och dag ni väljer att boka. Det finns även möjlighet att boka hela hallen om du planerar något större event. Om ni väljer att boka privat bowling, vilket kostar lite mer, ingår det även dryck och mat. Du kan läsa mer om de olika paketen som finns på deras hemsida.

Det kan vara bra att veta att åldersgränsen är 18 år eftersom det serveras alkohol i lokalen. Men med vuxens sällskap får även minderåriga bowla. Att bowla är ett enkelt och roligt sätt att umgås och ni kan tävla sinsemellan om vem som är den bästa bowlaren i gänget. Dessutom tillhör bowling vanligt häng och därför kommer ni få en upplevelse som är något utöver det vanliga och ni får skapa minnen tillsammans. Därför kan bowling vara ett bra sätt att umgås med vännerna.