Publicerad den

Stort hårsvall till eventet

Ska du gå på ett mycket viktigt event och vill vara säker på att din frisyr är på topp? Med ett riktigt böljande hårsvall kan du få vem som helst att vända sig om eller tappa hakan. För att lyckas med frisyren gäller det dock att du redan har ett mycket långt och tjockt hår eller att du har koll på våra absolut bästa knep.

Med de här knepen kan du förvandla ett tunt och fint hår till ett riktigt hårsvall a la Jennifer Lopez på bara ett litet kick. Idag är det mycket vanligt med män som är tunnhåriga och kvinnor som tappar hår varje dag. Ett bra sätt att få tillbaka ditt hår permanent är genom att besöka Nordichair som erbjuder moderna och effektiva behandlingar för håravfall och kvinnor som tappar hår. Detta är dock en mer långsiktig lösning och ska du på event behöver du ett knep NU!

Stort hår till eventet – så lyckas du!

När vi säger ”stort hår” menar vi inte de frisyrer som var populära på 80- och 90-talet, utan mer ett böljande, mjukt, tjockt och lättstylat hår!

  • Se till att ditt hår är nytvättat. Frizzet kan du använda produkter för att bli av med, men det finns inget hår som är så fullt av volym som ett hår som precis tvättats.
  • Ett bra knep inför tillställningen är att blåsa håret torrt genom att böja huvudet framåt och torka håret upp och ner. Det fungerar förvisso, men gör håret frizzigt i onödan. Använd hellre en rundborste och borsta håret bakåt samtidigt som du blåser.
  • Produkter är ett måste för att få ett fint hårsvall som håller hela eventet. Satsa på en hårspray utan vatten och en riktigt bra, volymgivande mousse. Moussen applicerar du först. Gärna när håret fortfarande är blött och innan du ska föna det.